Over onze koekjes

Al onze koekjes worden ambachtelijk gebakken met de beste ingrediënten en vervolgens stuk voor stuk met veel liefde en zorg met de hand versierd en ingepakt. Omdat onze koekjes handwerk zijn kunnen kleuren, ontwerp of vorm van de bestelde koekjes licht afwijken van de op onze website getoonde foto's.

 

Ingrediënten

Koekjes: tarwebloem, suikerbakkerspoeder, roomboter, bakpoeder, melk, scharrelei, zout, cacao, kaneel, koek– of speculaas-kruiden, gemberpoeder, vanille-extract, amandelmeel*

Royal Icing: meringue poeder, suikerbakkerspoeder, suiker, wijnsteenzuur, extract, voedingskleurstoffen**

Decoraties: suikerparels, kristalsuiker, eetbaar kleurpoeder, stiften met eetbare inkt, voedingskleurstoffen**

* Niet alle ingrediënten zitten in ieder koekje.

* Alle gebruikte voedingskleurstoffen, poeders en stiften zijn van het merk Rainbow Dust. Klik hier voor meer informatie.

 

Allergie-informatie

Onze koekjes bevatten o.a. gluten, eieren en koemelk en kunnen (sporen van) noten en of zaden bevatten.

 

Houdbaarheid

Luchtdicht verpakt en droog bewaard zijn onze versierde koekjes drie maanden houdbaar.

 

Levertijden

Onze koekjes worden op bestelling vers gebakken, vervolgens uiterst zorgvuldig met de hand gedecoreerd en moeten daarna nog minstens 12 uur drogen vóór verzending. Door deze ambachtelijke en arbeidsintensieve werkwijze hebben wij maar een beperkte capaciteit en is onze levertijd gemiddeld 10 werkdagen.

 

Verzending

Wij verzenden met POST.NL standaard pakketservice. Grotere bestellingen kunnen ook bezorgd worden.

Onze koekjes worden met de grootste zorg ingepakt en breken daardoor maar zelden tijdens verzending. Toch blijven koekjes natuurlijk uiterst breekbaar en helaas kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de behandeling van onze pakketjes tijdens de verzending. Het verzenden van bestellingen is dan ook geheel voor risico van de opdrachtgever.

Meer informatie over bestellen, verzending, levering en betaling vind je in onze algemene voorwaarden.

 


 © 2010-2022 - De Koekenbakkers