Workshop Basis Koekjes versieren in Hardinxveld (NL)

Locatie: Zalencentrum De Parel in Hardinxveld-Giessendam (NL)

Thema: Winter / Kerst

Niveau: Geschikt voor beginners

Prijs: 125,00 p.p. (incl. lunch en koffie/thee)

Het gebruik van de benodigde materialen, de koekjes, de recepten en een doos om je koekjes in mee naar huis te nemen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

CORONA UPDATE:

Vanwege de huidige corona-maatregelen zijn we voor de workshops uitgeweken naar deze nieuwe, ruimere locatie. De workshops zullen gegeven worden in een ruimte waar iedere cursist aan een eigen tafel kan zitten en 1,5 meter afstand kan houden. Bij binnenkomst van het zalencentrum zal een QR-check plaatsvinden.

Inhoud van de workshop:

Tijdens deze basisworkshop gaan we uitgebreid in op alles wat je wilt weten over koekjes bakken en versieren met royal icing. De focus zal liggen op het werken met royal icing (eiwitglazuur) dus wij bakken de koekjes die je gaat gebruiken alvast van te voren. Uiteraard krijg je wel recepten, een werkbeschrijving en veel tips & trucs voor het zelf bakken van de koekjes mee naar huis. 

Je leert hoe je royal icing maakt in de verschillende consistenties en hoe je het kleurt en gebruikt in spuitzakken. Tijdens een basisworkshop maken we zo'n 8-10 verschillende koek-ontwerpen. Bij het versieren van de koekjes gaan we gebruik maken van allerlei speciale technieken en spuitmondjes. 

Onze basisworkshops zijn intensief vanwege het volle programma maar aan het eind van de workshop ga je naar huis met een doos vol zelf versierde koekjes en een heleboel nieuw opgedane kennis, ervaring en inspiratie!

*** Deze workshop is volgeboekt. Aanmelden voor de reservelijst kan nog wel. ***

 Naar het overzicht