Workshop 3D Elfenhuisjes + Herfst/Halloween koekjes (Vosselaar BE)

Locatie: Taart en Deco

Thema: 3D Elfenhuisjes + Herfst/Halloween koekjes

Niveau: geschikt voor beginners & gevorderden

Prijs: € 115,00 p.p. (incl. lunch)

Het gebruik van de benodigde materialen, de koekjes, de recepten en een doos om je zelf versierde koek-creaties mee naar huis te nemen zijn bij de prijs inbegrepen.

Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid in op alles wat je wilt weten over koekjes bakken en versieren met royal icing. De focus zal liggen op het werken met royal icing (eiwitglazuur) dus wij bakken de koekjes die je gaat gebruiken vast van te voren. Uiteraard krijg je wel recepten, een werkbeschrijving en veel tips & trucs voor het zelf bakken van de koekjes mee naar huis. 

Je leert hoe je royal icing maakt in de verschillende consistenties en hoe je het kleurt en gebruikt in spuitzakken. Bij het versieren van de koekjes gaan we gebruik maken van verschillende technieken en spuitmondjes waar je heel gemakkelijk mooie effecten mee bereikt op koekjes en die je ook kunt gebruiken voor cupcakes en/of taarten. Decoratie technieken die o.a. aan bod komen zijn het spuiten van bloemen met royal icing op een bloemnagel, het verven en dusten op royal icing, het maken van een 3D cookie scene, het maken van mos en het maken van royal icing transfers.

Onze dagworkshops zijn intensief vanwege het volle programma maar aan het eind van de workshop ga je naar huis met een doos vol koekjes en een heleboel nieuw opgedane kennis, ervaring en inspiratie!Naar het overzicht