Themaworkshop Kasteel van Koek (Almere NL)

Locatie: Taarten van Suus in Almere (NL)

Thema: Kasteel van Koek (gevorderden)

Prijs: € 105,00 p.p. (incl lunch)

Het gebruik van de benodigde materialen, de koekjes, de recepten en een doos om je zelf versierde koek-creaties mee naar huis te nemen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Tijdens deze intensieve dagworkshop maken we een compleet Gingerbread Kasteel. Iedere cursist kan zelf het thema en de kleurencombinaties voor zijn/haar kasteel bepalen(Doornroosje/Frozen/Ridder).

Het kasteel wordt geplaatst op een cake drum die wordt aangekleed als 'tuin' met daarin rozenstruiken en gedecoreerde koekjes van de figuren passend bij het gekozen thema (Doornroosje/Elsa/ridder/Olaf). Tijdens deze workshop komen naast alle ins & outs van het werken met royal icing en het maken van 3D koek-projecten ook vele speciale technieken aan bod zoals muur/steen/hout/mos effecten maken met royal icing, dusten en verven op royal icing, rolroosjes en bloemetjes spuiten op een bloemnagel, klimop/planten/gras spuiten, tips & trucs voor schattige gezichtjes etc. 

Let op! Enige ervaring op het gebied van werken met royal icing en spuiten met een spuitzak is voor deze workshop wel aan te bevelen.

 Naar het overzicht