Basisworkshop Koekjes versieren & Royal Icing (Bitburg DE)

Locatie: Celebrating (Bitburg DE)

Thema: Herfst/Halloween (beginners)

Neem voor meer informatie en/of inschrijving contact op met de gastlocatie.

 

 

 

Tijdens deze basisworkshop gaan we uitgebreid in op alles wat je wilt weten over koekjes bakken en versieren met royal icing. De focus zal liggen op het werken met royal icing (eiwitglazuur) dus wij bakken de koekjes die je gaat gebruiken vast van te voren. Uiteraard krijg je wel recepten, een werkbeschrijving en veel tips & trucs voor het zelf bakken van de koekjes mee naar huis. 

Je leert hoe je royal icing maakt in de verschillende consistenties en hoe je het kleurt en gebruikt in spuitzakken. Bij het versieren van de koekjes gaan we gebruik maken van verschillende technieken en spuitmondjes waar je heel gemakkelijk mooie effecten mee bereikt op koekjes maar die je ook kunt gebruiken voor cupcakes en/of taarten. 

Tijdens de workshop maken we zo'n 10-12 verschillende koek-ontwerpen.

Hierbij natuurlijk veel leuke gewone 'platte' koekjes passend bij het thema maar ook altijd een klein 3D-project zoals een vogelhuisje van koek en één of meerdere 'staande' (3D) koekjes.

Onze dagworkshops zijn intensief vanwege het volle programma maar aan het eind van de workshop ga je naar huis met een doos vol koekjes en een heleboel nieuw opgedane kennis, ervaring en inspiratie!

 Naar het overzicht