OVER DE KOEKENBAKKERS

 


Met veel plezier denkt MariŽlle de Vroome terug aan de

eerste keer dat ze op 8-jarige leeftijd samen met haar moeder een appeltaart bakte. De interesse voor het bakken was gewekt en al gauw stond ze regelmatig in de keuken om zelf nieuwe recepten voor taarten en cakes uit te proberen.


Het bakken raakte op de achtergrond in de periode dat MariŽlle Bedrijfskunde studeerde in Groningen en daarna samen met haar partner Clemens Fortuin een horecabedrijf runde in dezelfde stad, maar nu is ze weer dagelijks in de keuken te vinden waar ze met veel liefde en plezier koekjes, cupcakes en taarten bakt en versiert!

 

Net als zovelen kwam MariŽlle voor het eerst in aanraking met het begrip taartdecoratie toen ze voor de eerste verjaardag van haar dochtertje op zoek was naar een feestelijke taart.

 

De mogelijkheden voor het zelf bakken én versieren van taarten, cupcakes en koekjes bleken eindeloos en MariŽlle voelde zich enorm geÔnspireerd om zo haar passie voor bakken te kunnen combineren met haar creatieve talenten.

 

Cookies are a girls best friend!

Na die eerste verjaardagstaart volgden er velen voor vrienden en familie en het idee voor de koekjeskaart ontstond met de behoefte om ook per post iemand te kunnen verrassen met een zelf gebakken en versierde lekkernij. Deze versierde koekjes per post bleken een groot succes en van het een kwam het ander...

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging besluit Marielle van haar hobby haar werk te maken en in 2010 start ze een nieuw bedrijf: De Koekenbakkers.

 

De unieke combinatie van een heerlijk koekje en een prachtige versiering met een persoonlijk tintje maakt de koekjes van De Koekenbakkers uniek in Nederland!

 

Alle koekjes worden ambachtelijk gebakken met de beste ingrediŽnten en vervolgens met veel liefde en zorg met de hand versierd en ingepakt.

 

Dus ben je op zoek naar een verrassend brievenbuskadootje, een leuke traktatie, een bijzonder kado, een party favor met een persoonlijk tintje of een origineel relatiegeschenk?

 

Neem dan contact op met De Koekenbakkers en geef eens een koekje kado!