Koekjes voor bedrijven

Versierde koekjes zijn perfect als relatiegeschenk of giveaway!

Wij Koekenbakkers zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en bakken van koekjes voor bedrijven. Of het nu gaat om een bestelling van 200 of 2000 koekjes, al onze koekjes zijn maatwerk en ieder ontwerp is uniek.

We kunnen een koek-ontwerp maken in ieder gewenst thema en in iedere huisstijl (vorm/kleur/logo). De uitsteek-vormen voor onze koekjes maken we zelf met behulp van 3D printers en de koekjes worden stuk voor stuk met de hand gedecoreerd dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Voorbeelden van koekjes die we eerder maakten voor onze opdrachtgevers vind je in ons fotoalbum.

 

*** Sorry, wij nemen op dit moment geen koekjes-bestellingen aan ***

 

   

 

Hoeveelheid & Levertijd

De minimale bestelhoeveelheid voor per stuk verpakte koekjes is 200 stuks per ontwerp.

De gemiddelde levertijd van onze koekjes is 10 werkdagen.

 

Prijs

De prijs van onze versierde koekjes is afhankelijk van de gewenste vorm, afmeting en decoratie van het koekje, de bestelde hoeveelheid en de gekozen verpakking.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of een prijsopgave contact met ons op.    

 

Houdbaarheid & Verpakking

Onze koekjes worden standaard luchtdicht verpakt in doorzichtige zakjes (per stuk of met meerdere tegelijk)Op deze manier blijven onze koekjes gegarandeerd lekker en krokant en zijn ze drie maanden houdbaar.

Het is ook mogelijk de koekjes te verpakken in een blik/koektrommel, een glazen koekjespot, een stevige doorzichtige plastic koker (erg geschikt voor onze 3D-koekjes) of een luxe vensterdoosje.

Meer voorbeelden van de verschillende verpakkingsmogelijkheden vind je in ons fotoalbum. 

 

 

  

 

Smaken

Wij bakken koekjes in de smaken vanille, kaneel, chocolade, speculaas en gingerbread (minimaal 200 stuks per smaak). De koekjes worden altijd vers gebakken op bestelling en de glazuurdecoraties worden met de hand gespoten met Royal Icing (eiwitglazuur).

Kijk hier voor meer informatie over onze koekjes.

 

Proefontwerp

Bij bestellingen vanaf 500 stuks is het mogelijk om eerst een proefontwerp te laten maken. We ontwerpen, bakken en decoreren dan een koekje in het gewenste ontwerp en sturen deze ter goedkeuring op in de gekozen verpakking.

 

 

 


© 2010-2022 De Koekenbakkers - All rights reserved