KOEK-KADOOTJES

 

Op zoek naar een bijzonder kado, een leuke traktatie, een party favor met een persoonlijk tintje, een huwelijks- of kraambedankje of een origineel relatiegeschenk?

Geef eens een KOEKJE KADO!

 

De mogelijkheden voor vormen, decoraties en kleuren zijn eindeloos...

Neem een kijkje in ons fotoalbum , doe inspiratie op en creŽer in overleg met De Koekenbakkers je eigen koek-kadootjes.

 


 

 

HOE WERKT HET?

 

 

Ontwerp

Al onze koek-kadootjes zijn maatwerk dus wij hebben geen vast assortiment waar je uit kiest. De vorm van het koekje, de afbeelding, de kleuren, een persoonlijke tekst, de verpakking... 

 

Het ontwerp van je eigen koek-kadootjes heb je helemaal zelf in de hand!

 

Kijk voor voorbeelden en de verschillende mogelijkheden eens in ons fotoalbum .

Hier vind je foto's van koek-kadootjes die wij eerder voor andere opdrachtgevers gemaakt hebben.

 

 

 

Bestellen

De minimale bestelhoeveelheid voor per stuk verpakte koek-kadootjes is 50 stuks per ontwerp.

 

De levertijd van onze koekjes is minimaal 10 werkdagen.

 

Al onze koekjes worden op bestelling gebakken en met de hand versierd. Dit kost veel tijd. Wij hebben geen voorraad en kunnen wij maar enkele bestellingen per dag inplannen. Het is dus mogelijk dat wij een bestelling niet kunnen aannemen omdat wij geen ruimte meer hebben in onze agenda.

 

Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen!

 

 

 

Prijzen

De prijs van onze koek-kadootjes is afhankelijk van de maat en vorm van het koekje, de gewenste decoratie, de bestelde hoeveelheid en de gekozen verpakking.

 

De minimum prijs voor een koek-kadootje met glazuurdecoraties is 1,95 euro per stuk bij een afname van minimaal 50 stuks.

 

 

 

Verpakking

De genoemde prijs van de koekjes is inclusief verpakking in een zakje dat wordt dichtgeplakt met een logo-etiketje of dichtgestrikt met een feestelijk satijnen lintje. 

 

Je kunt ook kiezen voor een verpakking in de vorm van een stevige doorzichtige plastic koker (erg geschikt voor onze 3D-koekjes) of een luxe vensterdoosje waar meerdere koekjes in passen, eventueel met een lintje en labeltje.

 

Voorbeelden van de verschillende verpakkingsmogelijkheden vind je ook in ons fotoalbum .

 

 

 

 

 

 

Smaken

Je hebt de keuze uit de volgende smaken koekjes: vanille, kaneel of chocolade (minimaal 25 per smaak). De koekjes worden op bestelling vers gebakken en de glazuur, tekst en decoraties worden met de hand aangebracht met Royal Icing (eiwitglazuur).

Kijk hier voor meer informatie over onze koekjes.


 

 

Sample

Bij bestellingen vanaf 100 stuks is het mogelijk om kosteloos eerst proefkoekjes te laten maken. We ontwerpen en maken dan een een aantal koekjes in verschillende variaties van het gewenste ontwerp en binnen het beschikbare budget en sturen deze ter goedkeuring toe in de gekozen verpakking.


De kosten voor het maken van een sample bij bestellingen van minder dan 100 stuks zijn 25 euro (incl. het verzenden van de proefkoekjes). 

 

 


 

© 2010-2016 - De Koekenbakkers