ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

1. DEFINITIE

In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:

a. De Koekenbakkers V.O.F., hierna te noemen: 'De Koekenbakkers'.

b. Opdrachtgever: een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van De Koekenbakkers.


2. BESTELLEN

2.1 Bestellingen plaatsen: De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsen op www.dekoekenbakkers.com.

2.2 Besteltermijnen: De opdrachtgever dient een bestelling voor koek-kadootjes minstens 10 werkdagen voorafgaand aan de gewenste verzenddatum te plaatsen. Vanwege onze beperkte capaciteit kunnen wij maar enkele bestellingen per dag inplannen. Het is dus mogelijk dat wij een bestelling niet kunnen aannemen omdat wij geen ruimte hebben in onze agenda. Voor koekjeskaarten geldt een minimale besteltermijn van 5 werkdagen.

3. VERZENDEN:
3.1 Verzending: Wij verzenden alle bestellingen via Post.NL. Onze koekjes worden met de grootste zorg ingepakt en breken daardoor maar zelden tijdens verzending. Toch blijven ze natuurlijk uiterst breekbaar en helaas kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de behandeling van onze pakketjes tijdens de verzending. Via onze webshop bestelde koekjeskaarten worden verzonden met de 'gewone' Post.NL brievenbuspost om zo de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De koekjeskaarten worden dus niet aangetekend verzonden waardoor zoekgeraakte koekjeskaarten niet getraceerd kunnen worden. Het verzenden van bestellingen is dan ook geheel voor risico van de opdrachtgever. Uiteraard kunnen bestellingen op verzoek (voor een meerprijs) aangetekend verzonden worden of opgehaald worden in Bovensmilde.

3.2 Bezorging: Wanneer je bestelling door De Koekenbakkers is aangenomen wordt in overleg een verzenddatum afgesproken. Uit meting blijkt dat 95% van de brievenbuspost en pakketpost in Nederland de volgende werkdag bezorgd wordt. Echter, dit kunnen Post.NL en dus ook De Koekenbakkers niet garanderen! De dag van verzending ontvang je van De Koekenbakkers een e-mail met hierin een barcode van het pakket. Je kunt de verzendstatus van het pakket controleren op http://www.tracktrace.nl. Onze koekjeskaarten worden met brievenbuspost van Post.NL verzonden en hierover krijg je geen bericht.
Bezorging vindt in het algemeen plaats van dinsdag tot en met zaterdag. Er vindt geen bezorging plaats op  maandag, zon- en feestdagen, inclusief Koninginnedag en oudejaarsdag.

3.3 Bezorgkosten: Wij hanteren de tarieven van Post.NL. De kosten voor bezorging van pakketpost tot 10 kg. zijn voor Nederland € 7,50 inclusief BTW. De tarieven voor brievenbuspost zijn afhankelijk van het gewicht en te bekijken via www.tntpost.nl.

3.4 Aflevering: De bestelling zal worden afgeleverd op het door de opdrachtgever opgegeven verzendadres. De Koekenbakkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerd bezorgde of tijdens verzending zoekgeraakte bestellingen. Bij bezorging aan bedrijven wordt afgeleverd bij de receptie indien deze aanwezig is. De Koekenbakkers zijn daarna niet meer verantwoordelijk voor de interne aflevering.

3.5 Vervoersrisico: Ontstane schade aan de bestelling tijdens verzending is voor risico van de opdrachtgever.

3.5 Betaling: Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer wij het volledige factuurbedrag op onze rekening ontvangen hebben. 

 

4. PRIJZEN

Alle prijzen vermeld op de website www.dekoekenbakkers.com zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. BETALING
5.1 Betaalmethodes: Na bestelling van onze koek-kadootjes verzenden wij eerst een orderbevestiging met hierin de gemaakte afspraken over de bestelling zoals ontwerp, prijs, verpakking, verzenddatum. Vervolgens wordt ook de factuur per e-mail verzonden. Pas wanneer deze factuur voldaan is, is de bestelling definitief. De factuur moet in alle gevallen uiterlijk 7 dagen voor de gewenste bezorgdatum voldaan zijn. Bestellingen van producten of koekjeskaarten geplaatst via onze webshop kunnen direct betaald worden via I-deal of door middel van overboeking via bank/giro. Ook hier geldt dat de bestelling pas in behandeling genomen wordt wanneer de betaling door De Koekenbakkers is ontvangen. Als een bestelling wordt afgehaald in Bovensmilde is contante betaling of betaling met PIN niet mogelijk. Kies in dat geval voor betaling via iDEAL of overboeking.

5.2 Bankgegevens: Betalingen kunnen o.v.v. het factuurnummer overgemaakt worden op rekeningnummer 1562.38.764 t.n.v. De Koekenbakkers te Bovensmilde.

 

6. AANSPRAKELIJKHEID

6.1 Adressering/data: De Koekenbakkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of verzenddata.

6.2 Verzenddatum: De Koekenbakkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of het zoekraken van een bestelling door toedoen van derde partijen zoals POST.NL.

6.3 Schade: De Koekenbakkers zijn nooit aansprakelijk voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst en bedrijfsschade. Voor directe schade zijn De Koekenbakkers slechts aansprakelijk in het geval van een duidelijke aan aantoonbare tekortkoming. Indien De Koekenbakkers aansprakelijk mochten zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid beperkt tot maximaal tweemaal de factuurwaarde van de order, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

6.4 AllergieŽn: De Koekenbakkers maken gebruik van producten als cacao, melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten en gluten. De Koekenbakkers zijn niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

7. ANNULERING

Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met De Koekenbakkers. Dit kan via het contactformulier of via info@dekoekenbakkers.com. Vanaf 7 dagen voor de gewenste verzenddatum is restitutie van het orderbedrag niet meer mogelijk. Eventuele gemaakte kosten bij annulering worden in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

8. WIJZIGINGEN
Om een wijziging van een bestelling door te geven dient de opdrachtgever contact op te nemen met De Koekenbakkers. Dit kan via het contactformulier of via info@dekoekenbakkers.com. De Koekenbakkers kunnen niet garanderen dat de bestelling nog gewijzigd kan worden. Vanaf 7 dagen voor de gewenste verzenddatum van de bestelling zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Eventuele gemaakte kosten worden bij wijziging in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

9. KLACHTEN
Om melding te maken van een klacht dient de opdrachtgever contact op te nemen met De Koekenbakkers. Dit kan via het contactformulier of via info@dekoekenbakkers.com.


10. PRIVACY

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciŽle doeleinden.

11. PRODUCTEN

Omdat alle koekjes ambachtelijk gebakken en met de hand versierd zijn, kunnen de vormen, kleuren en decoraties van onze producten afwijken van de producten getoond op onze website www.dekoekenbakkers.com. De Koekenbakkers kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

12. AUTEURSRECHT

Alle woord- en beeldmerken op www.dekoekenbakkers.com zijn eigendom van De Koekenbakkers tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Koekenbakkers is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. De gepubliceerde foto's op www.dekoekenbakkers.com zijn eigendom van fotograaf Clemens Fortuin, te bereiken via info@clemensfortuin.nl en mogen niet zonder zijn schriftelijke toestemming worden gebruikt.

 

13. INSCHRIJVING WORKSHOPS

13.1 Inschrijving: De aanmelding voor een workshop is definitief wanneer de betaling uiterlijk 14 dagen vůůr de datum van de workshop door De Koekenbakkers is ontvangen. Wanneer de betaling niet voor deze datum bij ons binnen is vervalt de reservering. Na ontvangst van de betaling krijg je van ons nog een definitieve bevestiging.

13.2: Afmelden: Heb je al betaald maar ben je verhinderd? Je kunt tot 14 dagen van te voren kosteloos annuleren. Daarna vervalt je recht op teruggave van het betaalde bedrag. Je kunt wel altijd zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger.

13.3 Annulering: Workshops gaan door wanneer er minstens 7 aanmeldingen zijn.

Indien een minimaal aantal van 7 deelnemers per workshop niet bereikt wordt, of bij zeer dringende persoonlijke omstandigheden of ziekte, behouden De Koekenbakkers zich het recht voor om de workshop te verzetten of annuleren. Een eventuele nieuwe datum wordt in overleg met de aangemelde deelnemers vastgesteld. Mocht de workshop geannuleerd worden dan ontvangen de deelnemers de betaling retour.